de Vaan tweewielers
de fietsenmaker 

HET BEDRIJF

Bij de Vaan tweewielers bent u aan het juiste adres voor nieuwe of gebruikte fietsen en uiteraard alle reparaties aan uw fiets. U kan terecht met alle merken en soorten fietsen zoals, gewone fietsen, e-bikes, racefietsen, mountainbikes, kinderfietsen, bakfietsen, driewielers. Ook kunt u natuurlijk terecht voor nieuwe en gebruikte fietsen. Onder het kopje *FIETSEN* staan de gebruikte fietsen en de nieuwe fietsen die ik kan leveren. 

Nieuwe fietsen en gebruikte fietsen kan u vinden onder het kopje fietsen, in verband met de winkelovername 1-april-2023 zijn we nog druk bezig met leveranciers. Mocht u een fiets nieuw of gebruikt zoeken en staat deze er niet tussen? laat mij dit dan weten wellicht kan ik deze toch regelen voor u.

Belangrijkste standpunt van mijn bedrijf is dat service en garantie top is. Tevens heeft u met mij persoonlijk contact voor vragen, klachten, meedenkend in oplossingen of een goed bedoeld advies.


Kom gerust eens langs de koffie staat klaar.

Kunt u alleen buiten openingstijden? ook dit kan overleg, tevens kan u voor reparatie gebruik maken van de haal en breng service. 
                                               


 Even voorstellen!

 Mijn naam is Nicky de Vaan, gecertificeerd (e) bike specialist.

Ik ben zelf al meer dan tien jaar werkzaam in de rijwielbranche en breng daardoor een hoop ervaring en kundigheid met me mee. 

Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk reparaties maar ook voor een nieuwe of gebruikte fiets kan u bij mij terecht.

ik beschik over diverse uitleesapparatuur voor uw e-bike; denk hierbij aan bijvoorbeeld Shimano en Bosch.

Kortom, ik heb als rijwielspecialist alles in huis om uw rijplezier en comfort te waarborgen. 
E-mailen
Bellen
Map
Info