de Vaan tweewielers
de fietsenmaker 

MEEST GESTELDE VRAGEN. https://strato-editor.com/.cm4all/widgetres.php/com.cm4all.wdn.Button/images/thumbnail.svg

1. Hoelang duurt het voordat de fiets weer klaar is van de reparatie?

- Meestal is de fiets de volgende dag weer klaar, mits er onderdelen besteld moeten worden.

2. Krijg ik garantie op reparatie?

- Ja, alle werkzaamheden moeten goed uitgevoerd worden als dit niet het geval is hoor ik dit graag, zodat ik dit kan oplossen.

3. Wat kost het?

- Kosten weet ik van te voren nooit precies, bij het ophalen van de fiets kan ik dit meestal prima inschatten. Mocht tijdens de reparatie blijken dat het anders word overleg ik dit van te voren.

standaard prijzen.

Onderhoudsbeurt regulair, hierbij word de fiets volledig nagekeken en afgesteld. €49,95 voor een e-bike €54,95

Onderhoudsbeurt extra, hierbij word de fiets volledig nagekeken en afgesteld tevens word de fiets ook van voor tot achter gepoetst. €59,95 voor een e-bike €64,95

Onderhoudsbeurt Winter, ook hierbij word de fiets volledig nagekeken en afgesteld, maar de mechanische kabels worden vervangen, en of remolie word ververst. Verder worden wiel lagers etc. opnieuw in het vet gezet en word de fiets gepoetst met wax zodat deze beschermt is tegen vuil. €139,95 tevens ontvangt u 10% korting op de extra vervangende onderdelen.

Binnenband vervangen voor €12,50

binnenband vervangen achterwiel € 15,-5. Kan je een e-bike opvoeren?

- Een e-bike kan je bij de meeste systemen opvoeren echter is dit bij wet wel verboden. Als u hiervoor toch voor kiest zijn er vele opties per merk e-bike systeem verschillend. LET OP !!! de fiets mag daarna volgens de regels alleen nog op eigen terrein bereden worden, de fiets is daarna niet meer verzekerd en u ook niet. Ook fabrieksgarantie vervalt. 
E-mailen
Bellen
Map
Info