de fietsenmaker 

WELKOM BIJ de Vaan tweewielers

Ik verkoop diverse nieuwe fietsen en gebruikte fietsen. Verder is mijn hoofddoel om er voor te zorgen dat uw fiets weer goed rijdt na onderhoud en of andere werkzaamheden.

Ik doe er alles aan om de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen. Het is niet voor niets dat de meeste van mijn klanten steeds weer bij mij terugkomen. Bekijk het assortiment en bij vragen neem gerust contact op.

Ik verheug mij op een goede samenwerking.

 

Nieuws


Terug naar overzicht

29-05-2023

Nieuwe fietsmerken.

Na diverse gesprekken ben ik officieel dealer van de volgende merken.
- Qwic
- Cortina
- Vogue
- Diablo
- AlphinaTerug naar overzicht
                              De zekerheden die u bij mij heeft:


1-  Altijd 3-maanden garantie op een gebruikte fiets.

2- Altijd 2 jaar garantie en 2 gratis servicebeurten bij een nieuwe fiets.

3-  Altijd een eerlijk advies .

4.  Reparatie gaat altijd in overleg, dus nooit onverwachte hoge kosten.

5.  Heeft u een klacht? laat dat mij dan weten, alleen zo kan de service beter worden.E-bikes zijn op dit moment misschien wel de meest besproken fiets. Ook deze fietsen zijn er in alle soorten en maten te krijgen. Ik kan deze fietsen vrijwel van ieder merk maken met de verschillende systemen, hierin heb ik de software voor Shimano en Bosch systemen. Ik ben ooit in de fietsbranche begonnen toen de e-bike net een echte rol begon aan te nemen in fietsend Nederland. Zo heb ik ook de meeste systemen mee kunnen maken vanaf het begin en hierbij de nodige uitleg, trainingen en certificaten behaald.

+ De meeste e-bikes kan ik gewoon maken voor u, afhankelijk van het systeem en merk fiets is bepalend voor de snelheid hiervan. Dit in verband aankomen van onderdelen etc.

+ Nieuwe fietsen - ik schep graag duidelijkheid over de systemen en leg dit altijd uit. Een goede e-bike waarbij u jaren plezier van kan hebben begint vaak nieuw pas vanaf €1999,-  De goedkopere e-bikes zijn niet gelijk allemaal slecht maar, in de meeste gevallen gaan ze gewoon minder lang mee, meer storingsgevoelig en vaak kunnen ze minder goed tegen vocht.

+  Gebruikte e-bikes heb ik ook soms binnen, vaak via inruil, kijk gerust eens onder het kopje *FIETSEN* bovenin en klik op gebruikte fietsen. Mocht ik niks op voorraad hebben, kan u altijd een bericht achter laten. Ik zal u dan iets laten weten zodra er iets binnenkomt in uw budget.

+ Ombouwen van uw huidige fiets naar e-bike kan ook bij mij. Niet iedere fiets is hiervoor geschikt en ik zal altijd hierin adviseren. Ombouwsystemen zijn vaak wel de goedkopere systemen, denk hierbij aan een gemiddelde levensduur van max 5 jaar. Om uw fiets om te bouwen beginnen de kosten vanaf €900,- incl. montage. 


E-mailen
Bellen
Map
Info